Відома американська модель і актриса Емілі Ратаковскі обожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками. Нещодавно знаменитість вперше за довгий час виставила спільний кадр з чоловіком - Себастьяном Беаром-МакКлардом. Так, артистка трепетно привітала коханого з днем народження, показавши ідеальні стосунки.

"З днем народження, чоловік. Люблю тебе все більше з кожним днем", - зворушливо написала Ратаковскі. Фолловери прийшли в захват і почали засипати закохану парочку компліментами. Багато також зазначили, що Себастьяну неймовірно пощастило з такою красунею-дружиною, як Емілі.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Емілі Ратаковскі показала дуже відверті кадри з ванної, ледь прикриваючись рушником. Також дівчина поніжилась в піні і поговорила по душу, як по телефону.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Також знаменитість показала чорно-білий кадр, на якому прикрила масивні груди ліфом власного бренду купальників.

А ще Емілі знову продемонструвала розкішну фігуру з бікіні власного бренду зі зміїним принтом. Масивні груди вона ледве змогла прикрити руками.