Віддані фанати відомої співачки Таїсії Повалій вважають, що в житті їх улюблениці настали на найлегші часи. Багато хто впевнений, що зірка змінилася в обличчі не просто так.

Про це стало відомо завдяки повідомленню порталу "Політека".

Таїсія Повалій - раніше популярна українська співачка, яка через політичні події 2014 року була змушена переїхати до Росії, продовжує активну співочу кар'єру в сусідній країні. Днями Таїсія опублікувала відео, яке викликало подив у більшості її прихильників.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

На відео співачка з вечірнім макіяжем і у шубі сидить в автомобілі, повільно погойдуючись у такт ритмічній мелодії.

"Кайфую…", — підписала відео Повалій.

Проте найбільше фанатів привернуло увагу обличчя знаменитості: багато зазначили, що воно дуже змінилося, причому не в кращу сторону. А деякі коментатори навіть припустили, що у Таїсії є серйозні проблеми в особистому житті.

Варто нагадати, що український комік, шоумен і засновник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський розповів про свій виступ перед колишніми президентами Росії і України в роки їх правління – Дмитром Медведєвим і Віктором Януковичем.

Так, за словами Зеленського, вони разом з акторами "Кварталу" були на закритому заході, разом з іншими зірками, серед яких і була подруга Януковича Повалій. Артистка змушена була двічі виходити на сцену, так як під час її виступів головні гості заходу покидали зал.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що скандальна українська співачка Таїсія Повалій, яка ще в часи Майдану слідом за президентом-втікачем Віктором Януковичем переїхала в Росію, оскандалилася черговими подробицями особистого життя.

Нагадаємо, помічниця викладе в мережу "інтимне відео" популярної співачки: її кар'єрі кінець.

Як повідомляв Знай.uа Лобода, Лорак, Ротару і Джамала: українські зірки показали, де проводять зимові канікули.

Знай.uа писав, Лорак швидко забула Мурата: святкувала Різдво з новим чоловіком.