Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість повернулася з райських Мальдів і одразу ж дала перший концерт в Москві. Так, артистка показала робочі травми після виступу: ноги в синцях і руки в порізах і саднах.

"прокинулася, подивилася на себе в дзеркало 😳😁
ось і закінчився наш триденний марафон 🥳", - похвалилася Лобода. Фолловери не змогли пройти повз: "Та що ж таке! Бережіть себе! (", "Жаах,це ,що таке?????😱😱😱", "Концерт не вдався? Побили? 😂😂😂", "Таку красу зіпсували)))", "Катастрофа...вас що, катували??!!😱".

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.