37-річна Кейт Міддлтон в оливковій плаття вразила фанатів стрункою фігурою. Герцогиня Кембриджська зачарувала своїх фанатів під час візиту в благодійну організацію Family Action. Кейт Міддлтон, 37-річна дружина принца Вільяма, привітала шанувальників, які зібралися біля Family Action в Льюишаме в Південному Лондоні.

Мати Кейт Міддлтон мовчала 15 років, але не витримала і розповіла правду

Відомо, що герцогиня в цю організацію, щоб запустити гарячу лінію психологічної допомоги для нужденних батьків і дітей.

Кейт Міддлтон для візиту наділу елегантне оливкова сукню, яка вигідно підкреслює струнку фігуру багатодітній матері.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Солодка парочка: принц Вільям не по-дитячому підколов Кейт, фанати регочуть

протягом свого перебування в благодійній організації герцогиня зустрілася з нужденними сім'ями, провела час з парою молодих вихователів і зустрілася з волонтерами, які підтримують нову телефонну послугу FamilyLine.

Нагадаємо, повторити зможе кожна: правила, без яких гардероб Кейт Міддлтон не став би королівським.

Шлях до ідеального стилю був нелегким для герцогині Кембриджської, але за кілька років вона змогла сформувати гардероб, якому багато хто може позаздрити. Як Кейт це вдалося і через що доведеться пройти Меган?

Як повідомляв "Знай.иа" Кейт Міддлтон скупилася до Різдва в "секонд хенді": кадри шопінгу не по-королівськи.

У повідомленні говориться, що співробітники і покупці дешевого дисконт-магазину The Range, яка продає предмети домашнього вжитку, садовий інвентар, іграшки тощо, були вражені, коли побачили Кейт Міддлтон з її дітьми, які вибирають подарунки.

ТакожЗнай.иа" писав, що Королівський палац шокував світ відвертим фото Кейт Міддлтон.

Дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон відзначає 9-го січня своє 37-річчя. Королівський палац привітав іменинницю в соціальній мережі Instagram, опублікувавши яскраве фото герцогині.