Відома голлівудська актриса Енн Хетевей зізналася в ефірі шоу Еллен Дедженерес, що вирішила зав'язати з алкоголем.

36-річна знаменитість прийняла таке рішення після того, як побувала в гостях у свого колеги Меттью Макконахі. Актриса розповіла, що всю ніч пила ром в компанії свого чоловіка, Макконахі і його дружини Камілли. А на ранок відчула таке сильне похмілля, що зважилася назавжди кинути пити.

"Я припинила вживати алкоголь ще восени. Вирішила не пити найближчі 18 років. Я не хочу пити до тих пір, поки мій син живе зі мною. Мені не подобається, як я це роблю, а син якраз зараз у тому віці, коли вранці я особливо потрібна йому. Одного разу я відвозила його в дитячий садок і не була за кермом, тому що у мене було жахливе похмілля. І цього мені вистачило. Мені це не сподобалося", – пояснила Хетевей.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Раніше повідомлялося, що авторитетний американський економічний журнал Forbes підбиває підсумки 2018 року. Так, редакція і експерти видання визначилися зі списком голлівудських акторів, які повинні підвищити рейтинги будь-якого проекту, іншими словами, стало відомо кого з акторів вигідно кликати продюсерам у свої проекти, а кого - ні.

Для підрахунків бралися дані щодо фільмів, які показували не менше ніж двох тисячах кінотеатрах. А також по акторам, які останній раз працювали з картинами, яким не більше 12 місяців. Розрахунок проводився з трьох останніх фільми, де були зайняті актори.

Виявилося, що найбільш переоціненими виявилися Меттью Макконахі, який знявся у "Темній вежі" (з одного сплаченого йому долара творцям повертався лише $1,1), Крістіан Бейл, що зіграв у фільмі "Влада" ($1,5) і Метт Деймон, який на пару секунд з'явився у "Дедпулі-2" ($3,7).

Нагадаємо, у мережі назвали найкрасивіші зіркові пари на Оскарі.

Раніше Знай.ua повідомляв, 5 голлівудських зірок, яких вважають красивими тільки жінки.

Також Знай.ua писав, найбезглуздіші зачіски зірок, які ми ніколи не забудемо.