У західних ЗМІ з'явилися нові подробиці роману Бреда Пітта і Шарліз Терон. Передає Clutch.

На днях з'явилася інформація про те, що колишній чоловік Анджеліни Джолі знову зайнятий - його обраницею стала знаменита актриса Шарліз Терон. Як повідомляють інсайдери, пару помітили в будинку Пітта в Каліфорнії. Також знаменитостей бачили на закритому показі, де вони мило спілкувалися і буквально не відходили один від одного.

Проте, 22 січня американське видання People, посилаючись на своїх інсайдерів повідомило, що Пітт і Терон просто близькі друзі. Зірки подружилися півроку тому під час зйомок реклами бренду Breitling.

"Вони разом знімалися в рекламі годинника шість місяців тому. Вони ніколи не зустрічалися і відтоді не бачилися. Чутки про те, що у них стосунки, роман, брехня", – розповів інсайдер.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що знаменита голлівудська актриса Анджеліна Джолі вийшла зі своїми дітьми в світ зробити покупки.

Про це повідомляють ЗМІ.

Напередодні католицького Різдва всі знаменитості купують подарунки друзям і родичам, складають їх під ялинку, а вже потім їх урочисто розгортають.

Однак на цей раз знамениту актрису помітили на прогулянці з дітьми у переддень Різдва, 24 грудня. Ймовірно цей святвечір проведуть з нею, а вже потім вирушать до батька Бреда Пітта.

Для цього виходу в світ Джолі вибрала сіре пальто від MaxMara і улюблений аксесуар – сонцезахисні окуляри. Під верхнім одягом актриси були дуже широкі темні штани, в яких вона взула чорне замшеве взуття.

Разом з тим варто зазначити, що голлівудська актриса Анджеліна Джолі була помічена на прогулянці в Лос-Анджелесі.

Нагадаємо, Анджеліна Джолі та Бред Пітт, які нібито досягли юридичної домовленості стосовно своїх дітей, виявилося, знову ведуть війну.

Раніше Знай.ua повідомляв, Анджеліну Джолі не задовольнило рішення суду, і вона вирішила діяти іншими методами.

Також Знай.ua писав, Анджеліна Джолі і Бред Пітт нарешті дійшли згоди щодо розподілу опіки над дітьми.