Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала яскраве фото і розповіла про плани.

На фотографії, яка з'явилася в записі Регіни Тодоренко, вона позує в яскравому образі. Телеведуча відображена, мабуть, на знімальному майданчику. На ній бежевий плащ, який оголює плечі і зону декольте. Регіна стоїть зі схрещеними на грудях руками і дивиться в камеру, склавши губи в поцілунку. На її обличчі легкий макіяж, а волосся розпущене і укладене на одне плече. У підписі до фотографії Тодоренко розповідає про плани щодо роботи та зйомок нового сезону її шоу "П'ятниця з Регіною".

"Мама в ділі. Люди, ми вже почали готувати для вас новий сезон #ПятницаСРегиной @prtshow. Кого чекаєте в новому сезоні мого шоу? MUA&HAIR – @yanabuzychkina", - написала Регіна. Треба сказати, що шанувальники телезірки неоднозначно відреагували на її рішення повернутися до роботи, адже тільки в грудні Тодоренко народила малюка. Одні вітають зірку з народженням дитини і розповідають, кого хочуть побачити в її шоу, інші вважають, що Регіні варто побути в декреті і піклуватися про дитину.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

"Шикарно виглядаєш", "Регіна ви супер, просто немає слів, я завжди захоплююся вами", "Крута жінка, однак", "Красуня", "Ви як завжди чарівні", "Квітуча така тут", "Коли глянула на фото, перше, що кинулося в очі, погляд став іншим. Таким соковитим, які знають секрет", "Ви красуня!", "Регіна, яка ти красива", "Ще апетитніше стала після пологів", "Краще б ти за дитиною дивилася. Народжують і бабусям та няньками сплавляють", - пишуть в коментарях до фото Регіни Тодоренко.

Нагадаємо, вагітна Тодоренко повеселила мережу своїми раскоряками.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов показали ідеальну осінь.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала, як виглядала до знайомства з Топаловим.