У пародії на кліп групи KAZKA знялися кілька персонажів, які співають рядки про те, як важко було святкувати Новий рік, з тієї причини, що доводилося витрачати багато грошей, а також пити багато алкоголю.

Квартал 95 жорстко проїхався по Тіни Кароль: зареготала вся Україна

Веселе відео було опубліковано на каналі «Чоткого Пацы» на YouTube.

Користувачі Youtube дуже активно відреагували на пародію, висловлюючи свої думки у коментарях під відео.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

«Чітка пародія! Одна з кращих. Повністю заслужено перше місце у світі», – розхвалюють ролик в коментарях.

Нагадаємо, реформа вас навчить - можна мочити манту: пародія на "шкідливі поради" Супрун порвала мережа: відео.

Звичка виконуючого обов'язки міністра охорони здоров'я України Уляни Супрун давати поради по лікуванню і профілактиці, стала не лише приводом для численних жартів, але і пародій.

Нещодавно актори Студії "Квартал 95" представили свою версію пісні гурту "Kazka" ("Плакав"), де в ролі Супрун виступила Олена Кравець.

Раніше Знай.ua писав про те, що українська музична група KAZKA посіла першу сходинку рейтингу, складеного МузТВ.

Знай.ua писав, що самі яскраві пародії від зірки "Кварталу 95" Олени Кравець: інтим по телефону з Савченко і оргазм від Винника.

Олена Кравець, знаменита учасниця "Кварталу 95" 1 січня відзначає свій день народження. У Instagram колеги зворушливо привітали актрису з 42-річчя

Це зухвала пародія на самого відомого серцеїда українського шоу-бізнесу Олега Винника, яка просто підірвала соцмережі. Кравець відмінно вдався чоловічий образ і вже за першу добу відео набрало 100 тис. переглядів.