Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. 5 грудня знаменитість разом з чоловіком Владом Топаловим стали батьками. Артистка одразу ж почала працювати, проте довгий час не виходила в світ. Так, Регіна та Влад нарешті вибралися в люди, залишивши маленького сина бабусі.

"Поки бабуся на чергуванні 😁🤪", - лаконічно підписала розкішна Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Батькам теж потрібен відпочинок)красиві⭐⭐", "Просто природна краса 👍🏻🌹🧸", "Регіна красуня. І до і під час і після пологів, виглядає відмінно!!))🙌 🤗", "Мені так подобається Регіна без косметики. Їй дуже красиво.. Краса в простоті. А вона без мейк, така ніжна, жіночна😍дуже Красиво..", "Бабуся молодець))) ви молодці))))".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.