Російська телеведуча і співачка Анна Семенович опублікувала у своєму профілі в Instagram знімок, на якому стоїть на снігу в одному купальнику. Передає Clutch.

Семенович вирішила доповнити публікацію бородатим анекдотом.

"Повзуть Анка, за нею Василь Іванович, слідом Петька, в розвідку. Василь Іванович дістає Анку розпитуваннями: – Анка, ти випадком в балеті не була? – Не, а чого? – Так вже боляче ноги у тебе гарні… – Анка, ти не займалася художньою гімнастикою? – Не, а чого? – Так вже боляче фігура в тебе струнка… Набридло Петькові слухати все це: – Василь Іванович, а ти орачем ніколи не був? – Ні, а що? – Так вже боляче борозна після тебе глибока… Всім відмінного вечора".

Шанувальники бурхливо відреагували на спокусливе фото співачки і закидали її компліментами. Також вони пригадали те, що схожі фото дуже любить робити епатажна балерина Анастасія Волочкова.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Спасибі, що ви є! Більше фоток, ми від вас у захваті", "Аннушка! Ви як завжди супер!!! Головне не застудитися!!! Загартовуйтеся, проводьте зйомки, тільки без фанатизму!!! Ок?", "Кошмар! Дітей видно зовсім не хоче!", "Ви красуня, завжди така позитивна, дивлячись і читаючи вас, якось стає добре", "Аня, ви така красива, ви мені подобаєтеся, не тільки зовні, але і характером!!!", "Офігєть! Ганнуся, ви ще й морж?", "Ви в гостях у Волочкової?" "Ну всі після Волочкової в сніг полізли", – коментують фани.

Нагадаємо, одна з найсексуальніших зірок російського шоу-бізнесу, співачка Анна Семенович, вирішила відверто поговорити зі своїми шанувальниками про те, чи варто підлаштовуватися під іншу людини.

Раніше Знай.uа повідомляв, зірка 90-х і экс-солістка групи "Блестящие" Анна Семенович підігріває до себе інтерес публіки відвертими фотографіями в соціальній мережі Instagram.

Також Знай.uа писав, Анна Семенович опублікувала в мережі фотографії з відпочинку у Празі, на яких співачка демонструє фігуру.