Нещодавно на телебаченні стартував новий дев'ятий сезон популярного музичного шоу "Голос країни". Справжнім відкриттям якого стала дев'ятнадцятирічна Христина Сквирська.

Дівчина порадувала суддів ангельським вокалом, і навіть змусила плакати одного з них. Свої почуття не зміг приховати Діма Монатік.

Про це стало відомо завдяки відео, яке активно набирає популярність в YouTube.

Для Христини цей виступ став першим у житті. Варто зазначити, що перша спроба виявилася більш ніж вдалою - вона приєдналася до команди популярного виконавця MONATIK. Після реакції залу і суддів стає зрозуміло, що талановита дівчина готова поборотися за перемогу.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Зі слів Христини вона дотримується здорового способу життя завдяки чому змінюється на краще. Колись невпевнена в собі дівчина хоче показати іншим приклад, що все в їх руках.

В мережі відео з виступом активно набирає перегляди, а під ним росте кількість приємних коментарів.

"У Монатіка очі, як у кота з мультфільму шрек. А дівчина заспівала дуже ніжно", - зазначила Julia Pp.

"Чудово коли зовнішність і голос гармонують між собою!", - пишуть у коментарях під відео користувачі.

"У неї такий магічний голос ніби з вбудованим автотюном)", - написала Maria Balmer.

Варто нагадати, що не так давно в мережі почали бурхливо обговорювати несподівані звістки про те, що популярний український співак Monatik стане батьком втретє. Однак поки що це лише припущення прихильників і таблоїдів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відомий український співак і композитор, відомий під псевдонімом MONATIK, показав фанатам фото своєї дружини. Шанувальники дізналися, що їх улюбленець сумує за літом. Про це стало відомо завдяки новій публікації співака в Instagram.

Нагадаємо, Монатік показав фанатам кохану дружину: після таких ударів не піднімаються.

Як повідомляв Знай.uа дружина Монатика показала безумовну любов: фанати в захваті.

Знай.uа писав, Зеленський і Монатік зійшлися в поєдинку на камеру: тепер давай танцюй.