Герцоги Сассекські Меган Маркл і принц Гаррі зустрінуть День святого Валентина в різних країнах. Про це передає Clutch.

Меган Маркл і принц Гаррі за останній час стали найбільш обговорюваною парою світу. Навколо них постойнно виникають нові чутки, так, наприклад, нещодавно преса почала гудіти про швидке розлучення королівських подружжя через зради Меган.

Тим не менше, днями в Кенсінгтонський дворі зробив офіційну заяву, згідно з якою принц Гаррі на День святого Валентина не зможе перебувати вдома з дружиною. Справа в тому, що принц, будучи генералом Королівської морської піхоти, відправиться на Exercise Clockwork у Норвегії. Герцог Сассекський відсвяткує 50-річну річницю з дня операції при Бардуфоссі замість того, щоб провести романтичний вечір з дружиною.

Меган Маркл
Меган Маркл

Щоправда, прихильники впевнені, що ні чутки про розлучення, ні святкування найромантичнішого дня року порізно не здатні зруйнувати ніжний союз королівської пари. Адже вони можуть організувати собі день на двох трохи пізніше.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що герцогиню Сассекську Меган Маркл запідозрили у зраді принцу Гаррі.

Американська актриса Меган Маркл з першої своєї появи в британській королівській сім'ї викликала справжню бурю обговорень. Зараз вона одна з найбільш обговорюваних особистостей світу. Особливу увагу вона привернула до себе після того, як завагітніла первістком.

Меган Маркл і принц Гаррі
Меган Маркл і принц Гаррі

У західних ЗМІ вже поповзли чутки про те, що у пари можуть бути деякі проблеми. Так, у виданні New Idea зазначено, що в Кенсингтонському палаці серйозно підняли питання про те, що робити в разі розлучення Меган Маркл і принца Гаррі. Згідно інформації ЗМІ герцогиня Сассекська закрутила інтрижку зі своїм новим асистентом Крістіаном Джонсом. Як повідомляють журналісти, герцогиня ходила з підлеглим на ланч.

Сама Меган Маркл стверджує, що таким чином намагалася налагодити контакт з новим асистентом. Її колишні секретарки звільнялися з невідомої причини.

Меган Маркл і принц Гаррі
Меган Маркл і принц Гаррі

Нагадаємо, герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон планує народити четверту дитину.

Раніше Знай.uа повідомляв, Меган Маркл відмовилася попрацювати півдня за 6 млн дол.

Також Знай.uа писав, поповзли чутки про розлучення Меган Маркл і принца Гаррі.