Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото і зробила заяву.

На фотографії, яка з'явилася в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки в ніжному образі. Але найбільше уваги привернула заява співачки про продовження її туру "Діва". На фото видно лише обличчя артистки і рожеве хутро, в яке вона закутана. У підписі до фотографії Ані Лорак повідомила, що продовжить тур по російських містах, який був припинений на період новорічних свят.

"Ми вирушаємо у тур #шоуДива 5 лютого! А ви хочете нові листівки, сувеніри з @anilorak.shop?", - написала співачка у підписі до фотографії. Варто відзначити, що на сторінці Лорак також з'явився відеоанонс, в якому є дати і міста, в яких пройдуть концерти співачки. Як відомо, восени Ані Лорак вже об'їздила частину російських міст зі своїм шоу. Тепер, вже після свят, Лорак продовжить тур.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Фанати засипають Лорак компліментами, але є і ті, кому фото не припало до смаку. А деякі розповідають, як чекають її концертів. Треба сказати, що дехто також чекає концертів Лорак в Україні, але про це вона ніколи не говорила.

"Талановита дівчинка і харизматична", "Краса врятує світ! Божественна й талановита, прекрасний вокал і стиль життя! По істині є за що любити і хвалити! Всіх благ Вам", "Красуня", "Яка ви мила. Звичайно хочемо! Вдалого туру", "Яка гарна, як янголятко. "Чарівна і неймовірно красива", "Чарівна леді", "Коли в Україну?", "Яка гарна!", - пишуть в коментарях до фото Лорак.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак анонсувала черговий виступ на путінському телеканалі.