Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Артистку також називають українською Леді Гагою за любов до латексу і епатажних витівок. Оля не зраджує своїм принципам і на цей раз показала епатаж, але вже без латексу.

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі артистка опублікувала фото, на якому позує в яскравому образі. Мабуть, фотографія була зроблена в телевізійній студії під час зйомок шоу "Дивовижні люди". На знімку Полякова постала на огляд публіки у вишуканому темно-рожевому платті, яке оголює її довгі стрункі ноги, на яких красуються витончені сріблясті босоніжки на шпильці.

Оля сидить у кріслі в елегантній позі, на її обличчі яскравий макіяж, а волосся розпущене в елегантній укладці. У вухах співачки масивні срібні сережки з каменями, які торкаються ключиць. У підписі до фотографії зірка написала: "Всім привіт, ми знімаємо #дивовижнілюди, а ви шо там?". Шанувальники не пройшли повз і активно обговорюють довгі ноги епатажної знаменитості, деякі запитують, коли чекати на нове шоу в ефірі.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Богиня", "Поляковою можна милуватися вічно", "Красуня", "Які ноги", "Очманіти, у неї найдовші ноги", "Ніжки дивовижні", "Олечка, кожна фотка краща попередньої", "Розумниця! Зразок наполегливої постійної праці над собою! Результат шикарний!", "Божественна", "Слів немає!", "А ми тебе обожнюємо, як завжди Ольга! Ти прекрасна!", "Ти супер", "Ви просто шикарна!", "Найулюбленіша", "Очей не відірвати", "Боже, які ноги", - пишуть в коментарях до фото Полякової.

Нагадаємо, у Полякову прямо на сцені вселився диявол, інакше як пояснити таку позу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.uа" писав, що королева Полякова приборкала кіз і згадала про старість.