Українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram. Знаменитість похвалилася дуже рідкісним фото в купальнику, загоряючи в Цюріху. Так, артистка запропонувала шанувальникам вгадати, в якому році було зроблено фото.

"Zurich. Який рік?", - поцікавилася Фреймут. Фолловери не пройшли повз: "Я думаю десь 2013)) може 2014... Всеодно гарна😇", "Така сексуальна", "Навіть немає сенсу вгадувати🤗 здається , що годину на вас не діє 😉👍😘", "До заміжжя точно) зараз Ви значно щасливіша;)", "Пощастило чоловікові🙀".

Шанувальники прийшли в захват від публікації і виявилися близькі до правди. На знімку 2013 рік. І за цей час, на думку фанатів, Ольга не змінилася.

"Навіть немає сенсу вгадувати. Здається, що час на вас не діє", — написав один з фанатів.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що захисники тварин обурені новою фотографією телеведучої Ольги Фреймут.

На своїй сторінці в Instagram Фреймут розмістила фотографію в зимовій верхньому одязі і з келихом в руках. Саме дублянка викликала бурхливе обговорення в коментарях, адже виріб виглядав так, як ніби було виготовлено з натуральної шкіри і хутра.

Нагадаємо, Фреймут не на жарт розлютила зоозахисників. На своїй сторінці в Instagram Фреймут розмістила фотографію у верхньому одязі і з келихом в руках.

Як повідомляв Знай. ua, нова фотографія Фреймут розлютила навіть найвірніших фанатів. Саме дублянка викликала бурхливе обговорення в коментарях.

Знай. ua писав, що Оля Фреймут приміряла образ фатальної жінки, фанати пригадали їй все. Відома телеведуча показала фото в незвичному образі.