Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила неймовірно зворушливі кадри з романтичної прогулянки на вертольоті з чоловіком Владом Топаловим. Так, артистка підписала серію знімків трепетними словами і зізналася, як сильно їй не вистачало коханої людини.

"Просто погортайте фотки❤️❤️❤️ я завжди надихаюся польотами-перельотами ✈️. Подорожі - це для мене відмінний привід вивчити щось нове, іноді перевірка на міцність , іноді просто Релакс і задоволення , але кожен раз, згадуючи про своїх подорожі , я розумію , чого мені не вистачало!!!! Мені не вистачало , #MyPerson , мого коханого чоловіка @vladtopalovofficial ! І тепер моя душа спокійна - коли нам виповниться 70 👵🏻 👴🏻, вже точно буде що згадати) ❤️❤️❤️", - зворушила Тодоренко. Фолловери залишилися в захваті: "Ооо будь ласка живіть щасливо! Любіть один одного, цінуйте та знаходьте компроміси. Нехай завжди у вас все буде добре😍😘", "Щастя Вам! Бережіть любов і один одного! 🙏🏻", "Красива пара. Дуже сильно схожі один на одного😊", "Дуже круто Влад на вас дивиться❤️ мужньо)".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.