У Росії померла жінка, яка стверджувала, що вагітна від Філіпа Кіркорова, пише видання Super. Її звали Світлана Сафієва, і одного разу, під час передачі «Прямий Ефір» Андрія Малахова 52-річна жінка на повний голос заявила, що чекає дитину від Кіркорова. Тепер стало відомо, що життя жінки, говорила вона правду чи ні, раптово обірвалося після цькування, яке наздогнало її відразу після виходу передачі. Причиною смерті Сафієв став крововилив у мозок – інсульт. Подейкують, у жінки не витримала нервова система, оскільки фанати Кіркорова, та й просто люди, жадібні до пліток, влаштували їй "темну".

У школах це називається булінгом. Якщо жертвою буллінга стає дорослий, до самостійного життя, та ще й після публічного ток-шоу, заступиться за нього нікому. «Винна сама», - таким був однозначний вердикт публіки відносно бідної жінки, яка хотіла собі шматочок слави. А може, Сафієва дійсно носила дитину. Ми не знаємо.

В тому скандальному ефірі Малахова, набрав 5 мільйонів переглядів на YouTube, Світлана демонструвала дев'ятимісячний живіт стверджувала, що таємно зустрічається з поп-королем, але він воліє приховувати їх зв'язок. Програма отримала масу засуджень — сценаристів програми звинувачували в «божевіллі» і вигадках заради рейтингів неймовірних історій. Наприкінці того випуску нібито з'ясувалося, що сама Сафієва страждає захворюванням, внаслідок якого відчуває помилкову вагітність.

Після виходу в ефір шоу близькі жінки розповідали, що вона пережила величезний стрес із-за нападків громадськості та власних родичів, які намагалися відібрати у неї елітну нерухомість. Сафієва змушена була лягти в лікарню, де і провела останні місяці.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Ані Лорак таємно народила Сергію Лазарєву сина Микиту, якого він сам виховує. І хоча співачку після розлучення з Муратом підозрюють в романах, в тому числі, з Філіпом Кіркоровим, найбільше підозр викликає їх ніжна дружба з Лазарєвим

Також ми писали про нові любовні пригоди Кіркорова: хто на цей раз?

Крім того, ми повідомляли, що понівечений Басков прийшов послухати Лободу й зіпсував усім настрій.