Всесвітньо відома супермодель російського походження і дружина американського актора Бредлі Купера Ірина Шейк часто тішить шанувальників новими фотографіями в соціальній мережі. На цей раз модель опублікувала у своєму Instagram відверте фото, яким рекламу бренд нижньої білизни.

Так, на фотографії, яка з'явилася в записі моделі, вона позує біля дзеркала, в яке фотографує себе, як би зі спини. Ірина Шейк з'явилася на огляд публіки в сміливому бікіні, повернувшись попою до камери. На ній світлий комплект білизни, який ледь прикриває струнке тіло моделі. На знімку також видно, що дівчина розпустила волосся, а ось її обличчя майже не видно в темряві.

У підписі до фотографії Ірина Шейк зазначила тільки сторінку білизняного бренду, який рекламує. Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію відомої моделі. Фанати Ірини Шейк в захваті від її спокусливого образу і засипають її компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Краса", "Небезпечний вогонь абсолютно красивий", "Сексуальна", "Хочу таку дружину", "Ірина, ручка на дверях супер! Очей не можу відірвати!", "Це так глибоко", "Ти успадкувала половину краси всесвіту", "Класно", "Є що показати! Є, на що подивитися! Привабливо", "Фото загадка. Що за тінь на дверях?", "Така прекрасна фотографія", "Чарівна красива і щаслива Іра!", "Так мило", "Раптово, ти стала ще красивішою", "Люблю тебе, Ірина, ти сяєш!", - пишуть в коментарях до фото Ірини Шейк.

Нагадаємо, Ірина Шейк показала фанатам чорну кудлату тварюку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ночнушка намагалася втекти від розкішної Шейк.

Також портал "Знай.uа" писав, що стан Ірини Шейк схвилював фанатів.