Головний герой сьомого сезону романтичного шоу "Холостяк" Дмитро Черкасов, який таємно одружився в вересні 2018 року, вперше став батьком. Його дружина Олександра четвертого лютого в одній з приватних клінік Києва народила сина.

Радісною новиною щасливий батько поділився в Instagram, опублікувавши перше фото малюка. На світлині Дмитро стоїть поруч із ліжечком новонародженого сина і ніжно тримає його за ручку.

"Мій найщасливіший день в житті. Мy best day ever! Кохана, дякую за Сина!" - написав Черкасов.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Дружина Дмитра також поділилася зворушливим фото у своєму Іnstagram.

"Син. Дякуємо за найшвидші і легкі роди! Діма, дякую Тобі за цього богатиря!", - написала Олександра.

Як і планували, подружжя назвали сина Марком. Це перша дитина для Черкасова і друга для його дружини, у Олександри також є син Тимофій від першого шлюбу.

Нагадаємо, Джамала вийшла в люди у яскравому образі, шанувальники ахнули. Джамала показала миле фото зі світського заходу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде. Зірковий холостяк і танцюрист Іраклі Макацарія показав фотографії зі світського заходу. Цього разу власник продакшн-компанії Mag Entertainment похвалився фанатам, що відвідав модну тусовку і показав фотографії, зроблені там.

На своїй сторінці в соцмережі Іраклі Макацарія виклав знімки, зроблені на одному з показів українського Тижня моди. Холостяк засвітився в компанії різних жінок, серед яких молоденька співачка – підопічна Потапа – Мішель Андраде.

Також портал "Знай.uа" писав, про "Холостяк 9": українкам підготували особливий сюрприз до 8 березня. Тисячі жінок України з нетерпінням чекають початку нового сезону шоу "Холостяк". Новим "холостяком" стане україський телеведучий Нікіта Добринін.