Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала яскраве фото, на якому позує разом зі своїм чоловіком Владом Топаловим. Парочка оголосила конкурс серед шанувальників, в якому дуже багато призів.

На фотографії, яка з'явилася в записі телеведучої, вона постала на огляд публіки в стильному образі. Регіна стоїть у білій шубі на тлі чорного мерседеса. Мабуть, саме його артистка вирішила розіграти серед своїх шанувальників. Поруч з нею в чорному пальто стоїть її чоловік – відомий російський співак Влад Топалов. Мабуть, щоб розкрутити нову сторінку в Instagram, Регіна вирішила влаштувати масштабний конкурс, в якому її шанувальники можуть виграти безліч призів.

"Друзі! У ВАС ЩЕ Є ШАНС ВЗЯТИ участь у нашому великому родинному і найголовніше БЕЗПРОГРАШНОМУ конкурсі ➡ ПОТРІБНО ПІДПИСАТИСЯ на @regina.vlad.darit і всіх спонсорів у розділі підписка в конкурсному обліковому записі. Нагадуємо які будуть подарунки: 1 місце: особистий автомобіль Регіни мерседес CLA. 2 місце: Подорож або 100.000 рублів. 3 місце: MacBook Air. 4 місце: iPhone XS Max. 5 місце: iPhone XS. 6 місце: iPhone XR. 7 місце: iPhone X. 8 місце: кавоварка BORK. 9 місце: фен BORK. 10 місце: гриль BORK. 11 місце: вафельниця BORK. 12-30 місця: Б'юті Бокси від Регіни і Влада", - написала Регіна у підписі до фото. А також залишила відеоінструкцію про те, як взяти участь у конкурсі.

Така публікація не залишилася без уваги численних шанувальників Регіни, і вони почали активно коментувати і приймати участь в розіграші призів від телезірки.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, вагітна Тодоренко повеселила мережу своїми раскоряками.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов показали ідеальну осінь.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала, як виглядала до знайомства з Топаловим.