Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram святлинами з життя і різних виходів в люди. Нещодавно знаменитість взяла участь в дуже ефектній і навіть пікантній фотосесії. Її результати знаменитість показала своїм шанувальникам.

На знімках, які з'явилися в записі Даші Астаф'євої, вона постала на огляд публіки в трьох різних амплуа, хоча всі вони об'єднані одним лейтмотивом – жіночністю і красою. На першій фотографії співачка з'явилася повністю голою в повний зріст, але при цьому вона прикриває витончене тіло сірою леопардовою шубою. На ногах артистки чорні човники на шпильці, її волосся зібране в строгу зачіску, а на обличчі акуратний макіяж.

На другій фотографії Даша Астаф'єва позує, сидячи на шкіряному дивані, закинувши ногу на ногу, й не дивлячись у камеру. Вона вже трохи одягнена – на ній чорний комплект нижньої білизни, яка підкреслює пружні груди і струнку фігуру зірки. Поверх білизни співачка накинула ту саму шубу, а на її ногах ті ж туфлі. Третє фото більш портретне, на ньому не видно одягу – акцент зроблений на руки зірки і вигини її тіла.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Шанувальники в захваті від нової фотосесії Даші Астаф'євої і засипають зірку компліментами в коментарях. "Сексі", "У моєї сестри в 90-х була схожа шубка", "Чудова Даша! Чудова шубка", "Образ в тренді!", "Дуже класна!", "Така, яка є. До неймовірності сексуальна і жіночна. Розкіш! Привіт з рідного Орджонікідзе", "Як красиво, Даша Ви прекрасна", "Круто і зі смаком!", "Оу, як треба все, природно. Живіт, родимки... Космос", "От як не любити цю шалено чудову жінку?", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото.

Нагадаємо, Астаф'єва з Поляковою знялися у розпусній "полуничці".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.