У Криму відбувся вечір української музики, який проходить на території анексованого півострову вже декілька років поспіль.

Про це повідомляє "Крим.Реалії" та публікує відео з концерту.

У повідомленні йдеться, що кримчанам катастрофічно не вистачає пісень українською мовою. Тому квитки на вечори сучасної української музики розкуповують заздалегідь. Ці концерти організовує молоде кримське творче об’єднання. На організаторів вже тисли антиукраїнські ЗМІ. Але вони продовжують співати пісні Вакарчука і гурту KAZKA в Криму.

"Усі місця зайняті, квитки розкуплені завчасно, як і на всі попередні. Кримчани з нетерпінням чекають кожного концерту, це ніби ковток повітря з України", - розповідають організатори.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Нагадаємо, мегапопулярний український гурт KAZKA, який є учасником Національного відбору на "Євробачення", днями розсекретив назву конкурсної пісні "APART" та офіційно представив композицію.

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на повідомлення гурту.

За кілька годин до прем'єри хакери злили в мережу піратську версію пісні, яку KAZKA виконувала в одному з київських клубів. Музиканти в Instagram закликали прихильників не слухати неякісний контент, а дочекатися офіційного релізу.

Раніше солістка гурту Саша Зарицька розкрила інтригу, розповівши, що і відзначила, що ця пісня особлива. Вона, скажімо так, про одне з найголовніших питань людства. Варто нагадати, що KAZKA виступить у другому півфіналі 16 лютого за номером 3.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у мережі справжнім хітом стає трек популярного закарпатського гурту, про який раніше взагалі мало хто чув.

Назва у колективу досить невибаглива: "Марина і компанія". Мова йде про кліп на пісню "Сама п’ю", яка вже давно припала до душі жителям найзахіднішої області України.

"Трек "Сама п’ю" став візитівкою гурту і всенародно улюбленим хітом. Це і стало темою відеороботи", – зазначили музиканти.

Також Знай.ua писав про те, що український гурт "Бумбокс" готує новий альбом "Таємний Код".