На сліпих прослуховуваннях популярного українського вокального шоу "Голос країни" мешканка села Новоселівка Саратського району Одеської області Катерина Бігу виконала кавер версію на хіт початку нульових "dragostea din tei" групи O-Zone.

Своїм глибоким і чуттєвим голосом підкорила всіх суддів. На перших секундах виступу Катерини Біжу до виконавиці обернулися Тіна Кароль і лідер групи O-Zone Дан Балан. Потап і MONATIK довго сумнівалися, але під кінець пісні також не втрималися і обернулися до виконавиці. Як зазначила сама Тіна Кароль, Катерині Бігу вдалося "зірвати джекпот".

Монатік зазначив, що просто закохався в її вокал і просто не зміг стриматися. При цьому він із суддів повернувся до виконавиці останнім буквально на останніх секундах пісні.

26-річна Катерина Бігу є представницею молдавської національності. Перед виступом вона сподівалася, що Дан Балан натисне кнопку і повернеться до неї. Очевидно, що вона хотіла б потрапити в команду Дана Балана.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в неділю, 3 лютого, відбувся третій випуск проекту "Голос країни-9", під час якого новий трепер, музикант Дан Балан осоромився, зробивши Тіні Кароль необережне зауваження. Раптово Балан звинуватив Кароль в тому, що артистка зовсім не вміє справлятися зі своїми невдачами.

Учасник "Голосу" Михайло Дімов вибрав команду Дана Балана, засмутивши Тіну. Так, співак вирішив ще й невдало пожартувати над виконавицею. "А я не знав, що ти не можеш справлятися з невдачами", – зазначив Дан Балан. Кароль ж не дала себе в образу: "Дан, ти переборщуєш".

Нагадаємо, Потап опустив нового залицяльника Кароль на "Голос країни". Ревнивий репер жартує не гірше Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Потап зізнався в любові 16-річній дівчині. Дівчина підкорила серце репера своїм голосом.

Знай. ua писав, що Тіна Кароль на "Голос країни" спокушає Дан Балан непристойним вирізом. Знаменитостям приписують роман.