Популярна українська співачка, солістка гурту KAZKA Олександра Зарицька стривожила фанатів новим емоційним постом, в якому поділилася своїми думками та хвилюваннями з приводу майбутнього виступу на Нацвідборі на "Євробачення 2019".

Про це стало відомо завдяки запису Олександри в Instagram.

"Немає сил це все терпіти більше. Емоції на межі…KAZKA за справедливість, за чесну гру. Я не робот, я жива людина. Я не знаю, як заспіваю в день конкурсу, які емоції ми подаруємо глядачам і чи оберуть нас представляти Україну в Ізраїлі. Я лише знаю, що незважаючи ні на що, залишуся людиною чесною та відкритою... Я не вмію сваритися, переконливо брехати і робити сенсації на чужих іменах - я не борець в соціальних мережах! Я просто вірю всією душею, що цією піснею я зможу хоч трошки вселити в людей віру в кохання ...І дуже вірю, що у вас все вийде) А може і у мене коли-небудь теж!", – відверто написала Саша.

Kazka
Kazka

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто нагадати, що мегапопулярний український гурт KAZKA, який є учасником Національного відбору на "Євробачення", днями розсекретив назву конкурсної пісні "APART" і офіційно представив композицію.

За кілька годин до прем'єри хакери злили в мережу піратську версію пісні, яку KAZKA виконувала в одному з київських клубів. Музиканти в Instagram закликали прихильників не слухати неякісний контент, а дочекатися офіційного релізу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в мережі справжнім хітом стає трек популярного закарпатського гурту, про який раніше взагалі мало хто чув. Назва колективу досить невибаглива: "Марина і компанія". Мова йде про кліп на пісню "Сама п’ю", яка вже давно припала до душі мешканцям найзахіднішої області України.

Нагадаємо, Францію на "Євробаченні" представлятиме андрогін Білал Ассане: його пісня про прийняття себе.

Як повідомляв Знай.uа божевільна пародія на хіт KAZKA "Плакала" підірвала мережу: це треба бачити.

Знай.uа писав, TAYANNA розповіла завдяки кому Лобода потрапила до ВІА Гри.