Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна дуже активно веде свій аккаунт Instagram і канал на Youtube. Знаменитість вирішила здивувати фанатів незвичайним образом на зйомках одного з нових телешоу. Так, артистка приміряла яскраве синє плаття-халат, доповнивши його босоніжками і колготами в стразах.

"Коли неділя - маленький понеділок 💙 ", - поділилася емоціями Єфросиніна. Фолловери не пройшли повз: "Відмінний образ🔥🔥🔥", "Чудові ноги!!!😍😍😍", "Маша, хоче переплюнути Олю Полякову😏", "Шикарні ноги у шикарної Маші! 💞", "Чудові коліна - Марійка!😍🔥".

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Маша Єфросиніна присвятила свою творчість всім працюючим мамам.

Ще знаменитість розповіла все про те, як доглядає за волоссям.

Також артистка брала участь у популярному проекті "Танці з зірками", де її партнером став танцюрист Максим Леонов. Так, Маша вирішила поділитися першими враженнями від шоу.