Незважаючи на те, що Ірина Шейк очолила цього року список чоловічого глянцю MAXIM "100 найсексуальніших жінок країни", супермодель не перевантажує свою стрічку в Instagram своїми фото в негліже, а все більше викладає фотографії з червоних доріжок або зйомок для модних журналів.

Однак нещодавно Ірина по-царськи винагородила терпіння своїх шанувальників, які не втрачали надію і пильно стежили за її сторінкою, у надії побачити щось "гаряченьке". І таки дочекалися.

4 лютого в Instagram моделі з'явилося спокусливе чорно-біле селфі Ірини в крихітних білих стрінгах і бюстгальтері від Intimissimi - бренду, обличчям якого вона є вже кілька років.

На знімку Ірина позує зі спини, демонструючи свої спокусливі сідниці.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Сподіваємося, що це тільки перша ластівка, і в найближчі дні ми побачимо й інші кадри. Адже для цього багатообіцяючого співробітництва модель в минулому сезоні зробила гарячу фотосесію у водолазці.

Цікаво, що за добу знімок лайкнули понад 500 тисяч шанувальників, які не скупилися писати компліменти зірці в коментарях.

"Як би не зійти з розуму? "," Дуже сексуально "," Ти неймовірна "," Красиво ", - писали користувачі в Мережі.

Нагадаємо, недавно зухвала Ірина Шейк з хлоп'ячою зачіскою знялася у стильній чорно-білій фотосесії для глянцю Numéro200.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ірина Шейк поділилася дуже гарячим знімком, позуючи в образі ковбоя

Також Знай.ua писав, Ірина Шейк знялася для популярного бренду купальників від ангела Victoria's Secret Кендіс Свейнпол, показавши ідеальне підтягнуте тіло і пружну п'яту точку.