У ніч на 3 лютого сталася страшна трагедія: 35-річний репер Децл загинув після корпоративу в клубі. Інцидент став справжнім потрясінням для всіх шанувальників музиканта. Про подробиці загибелі репера передає Clutch.

Децл збирався інсценувати свою смерть

В інтерв'ю одному з російських ЗМІ кілька років тому Децл поділився тим, що хоче прожити довге життя, але планує інсценувати свою смерть у 35 років.

"Я збираюся прожити мінімум 450 років. Колись я хотів інсценувати свою смерть в 35 років і виїхати жити на острів. Залишилося кілька років – треба подумати над цією темою", - розповів він.

Децл
Децл

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Причини смерті Децла

Як повідомляють очевидці, причиною смерті Децла став напад, перед яким він відчув біль у кистях рук.

Його концертний директор Павло Беленец повідомив, що у музиканта зупинилося серце. За його словами, Децл прийшов у гримерку після виступу, і йому стало погано. Точна причина смерті буде названа після експертизи.

Відео реанімації Децла

У Мережі з'явилися жахливі кадри, на яких лікарі реанімують Кирила Толмацького. На жаль, вони виявилися безсилі.

Фото тіла Децла

У мережі були опубліковані фото тіла Децла після спроб його реанімувати.

Розслідування смерті Децла

У Telegram-каналі Світські хроніки з'явилися подробиці розслідування смерті Децла. Копи допитали концертного директора музиканта Микиту Пантюхіна. Він зазначив, що перед смертю артист нічого не їв, але випив алкоголь.

"Він заявив, що вегетаріанець і відмовився сідати за святковий стіл", — коментує Пантюхін, — "Він пив каву, а ще 50 грамів коньяку, пригубив, не допив".

Децл
Децл

Слідчі підозрюють, що причиною смерті Децла стали наркотики. Пантюхін надав їм список людей, які мали доступ до музиканта перед його загибеллю. У нього потрапили 25 людей, кожного з яких допитають. Крім того, з клубу POSH в Іжевську, де помер Децл, був вилучений весь посуд, якого торкався музикант.

Похорон Децла

Похорон Децла відбудуться 6 лютого в Москві. Родичі кажуть, що проводять музиканта скромно.

Децл
Децл

Багато колеги музиканта висловили свої скорботу по його загибелі. Серед них Сергій Жуков, Наталія Подольська, Сергій Шнуров, Потап.

Нагадаємо, стало відомо, що відбулося в останні хвилини життя російського репера Децла.

Раніше Знай.uа повідомляв, Децл міг стати жертвою російських спецслужб.

Також Знай.uа писав, Децл залишив сиротою маленького сина.