У Сполучених Штатах Америки пройшов ланч всесвітньо відомої кінопремії "Оскар", де побували зіркові номінанти - Леді Гага, Рамі Мальок, Бредлі Купер, Гленн Клоуз та багато інших знаменитостей.

Про це стало відомо завдяки сюжету "Сніданок 1+1".

Найкращі сценаристи, актори, продюсери та кінооператори зібралися в одному з готелів Беверлі Хіллс для своєрідної репетиції найпрестижнішої кінопремії світу. Відомо, що її проводять щорічно перед врученням "золотих" нагород.

Зокрема, на ланчі був присутній актор Махершала Алі, якого номінували за кращу чоловічу роль другого плану у фільмі "Зелена книга". А от нагороду за найкращу жіночу роль може отримати співачка Леді Гага. Її номінували за участь у фільмі "Зірка народилася". Вона відвідала захід у довгій білій сукні з широкими рукавами.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

До речі, світлий колір для святкового виходу обрала не тільки вона. Так, ніжно-рожеву сукню продемонструвала акторка і співачка Емі Адамс. У біле вбралася мексинанка Ялица Апарисіо, яка стала відкриттям року завдяки ролі у фільмі "Рома". У минулому Апарисіо - скромна вчителька. На захід вона прибула в короткій білій сукні, декорованій камінням, яка їй дуже пасувала.

Також білу мереживну сукню обрала акторка італійсько-ірландського походження Лінда Карделліні. А ось головна конкурентка Леді Гаги - Гленн Клоуз - одягла витончений брючний костюм ніжного лавандового відтінку. На ланчі номінанти премії привітали один одного і зробили загальне фото. Сама ж церемонія вручення статуеток відбудеться в ніч на 25 лютого в Лос-Анджелесі.

Варто нагадати той факт, що в 2019 році церемонія "Оскара" вперше за 30 років проходитиме без ведучого.

Варто нагадати, що всесвітньо відома співачка Леді Гага, яку номіновано на премію відразу в двох категоріях: "Найкраща жіноча роль" та "найкраща пісня" за фільм "Зірка народилася" режисера Бредлі Купера, відвідала світський захід у надзвичайно елегантній та скромній сукні від французького бренду Louis Vuitton.

Нагадаємо, Серена Вільямс примчала на допомогу вагітній Меган Мракл.

Як повідомляв Знай.uа Седокова нарешті показала коханого: красунчик-чоловік.

Знай.uа писав, Леді Гага показала архівні фото 20-річної давності.