Популярна співачка Оля Полякова під час одного з прямих ефірів розповіла свою думку про щеплення. Про це передає Clutch.

Під час трансляції в Instagram Полякова різко висловилася в бік антищеплювальників:

"Якщо ви не хочете робити щеплення, будь ласка: беріть своїх дітей, саджайте в кибітку і везіть їх у пустелю. Побудуйте там собі халупу, і тільки коли не будете спілкуватися з іншими людьми — будь ласка, можете обійтися без вакцинації. Але якщо ж ви хочете, щоб ваші діти ходили в школу, дитячий сад, розважальні центри — ви зобов'язані їх прищеплювати, тому що інакше ви розносите заразу, розумієте?"

Оля Полякова
Оля Полякова

Оля також поскаржилася на те, що нинішня епідемія кору почалася саме через масову відмову від вакцинації.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Ви знаєте, як давно у нас не було кору? Ви знаєте, чому він з'явився? А з'явився він тому, що ось такі матусі вважають, що всі щеплення — зло. Так ось, таким чином ви підставляєте не тільки себе, ви підставляєте всіх: у першу чергу своїх дітей і себе особисто".

Оля Полякова
Оля Полякова

У коментарях більшість шанувальників підтримало Полякову, але знайшлися й ті самі антищеплювальників, які спробували відстояти свою думку.

Раніше повідомлялося, що Оля Полякова взяла участь у зйомках шоу, примірявши на себе незвичайне яскраве вбрання. Так, артистка позувала в яскраво-червоному коротенькому платті і пухнастих босоніжках, нагадуючи живу ляльку.

"А ми продовжуємо, як вам цей образ? 💥або 👎", - поцікавилася Полякова. Фолловери не пройшли повз: "Барбі, особливо на останньому фото👍", "Жінка, яка не боїться бути яскравою.Супер.Мені б такі ноги🔥🔥😘😘🤗", "Як Барбі😍 ось ця красуня нереальна💕", "Супер!!!! Червоний це ваш колір!!! Вогняна діва!!!!", "Красиві у тебе , Олю, ноги! Півтора метра мінімум!".

Нагадаємо, Оля Полякова показала як повинна виглядати справжня королева ночі.

Раніше Знай.uа повідомляв, Оля Полякова стане першою леді.

Також Знай.uа писав, Олю Полякову запідозрили у вагітності, все через зачіски.