Відомий український співак, танцюрист і шоумен Дмитро Монатік часто ділиться з шанувальниками подробицями творчого життя і новими фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Як відомо, влітку минулого року Monatik записав спільну пісню з солісткою мега популярної групи "Время и Стекло" Надею Дорофєєвою. Незабаром після цього артисти також зняли кліп на композицію "Глибоко".

Цей проект став дуже успішним і удостоївся різних музичних нагород. Тепер же Дмитро вирішив пригадати яскраві моменти зі зйомок кліпу з Надею Дорофєєвою. На своїй сторінці в Instagram артист опублікував пікантне фото, на якому позує на Лазурному березі разом зі співачкою. На фотографії, яка з'явилася в записі Монатіка, він постав на огляд публіки в чорному піджаку з яскравим принтом. Поруч з ним крокує Надя у відвертому темному купальнику. При цьому на передньому плані знімка якась жінка, мабуть знімальної групи, яка знімає парочку.

У підписі до фотографії Дмитро Монатік написав: "У прекрасної @nadyadorofeeva запозичив фото. Дуже воно мені сподобалося, адже в ньому літо 2018-го. Ми гуляємо по Лазурному узбережжі. Легко одягнені, щоб жарко не було. Геніальна @tanumuino #Глибоко в роботі. Прямо зараз вона знаходиться у пошуку обкладинки для пісні. Наша робота в підсумку зібрала вже 50 000 000 на @youtube! Я щасливий. Дякую всім і особисто кожного!".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Шанувальники артиста в захваті від такого неоднозначного фото на його сторінці. Парочку засипають компліментами в коментарях, як і їх творіння – спільний трек "Глибоко". До речі, деякі також запідозрили Дмитра і Надю в романі, але ж Дорофєєва одружена з Володимиром Дантесом.

Нагадаємо, Монатік зізнався в любові гарячій блондинці на "Голосі країни"

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що учасниця "Голосу країни" змусила Монатіка ридати, як школяра.

Також портал "Знай.uа" писав, що Монатік шокував фанатів відвертим зізнанням напередодні нового сезону "Голосу країни".