Українська співачка Ані Лорак, яка виїхала лікувати рани сердечні в Росію і там виступає і тішиться в обіймах Лазарєва, в черговий раз вирішила блиснути сексуальністю на російську публіку. Мабуть, більше брати нічим. Так чи інакше, зірка з'явилася перед публікою в дуже відвертій сукні. Блискучий наряд обтягує форми опальної артистки, які публіка обох країн вже бачила у всіх ракурсах – груди і сідниці. Ролик з концерту Ані Лорак опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Нагадаємо: раніше Лорак пірнула в діамантову ванну: нарцисизм зашкалює.

Знаменитість приїхала в Ульяновськ з шоу "Diva", похвалившись розкішним уривком з виступу. Так, артистка виконала один зі своїх хітів, лежачи в прозорій ванні, посипаної блискітками. Сама ж Кароліна приміряла шикарне облягаючу сукню з глибоким декольте.

"💋 Чарівний вечір.. ", - поділилася емоціями Лорак. Фолловери не пройшли повз: "Красива, та.. Але втрачає свою родзинку😢 Багато схожестей з іншими, наслідування. Хочеться трішки більше свого рідного чарівності і родзинки😍 Плюс, не йти по стопах зірок, які живуть тільки речами, шиком і саморекламою. Більше добрих, потрібних справ👏", "Судячи з фото і сториз, Лорак сама закохана в себе, нарцисизм зашкалює", "Як дивно, але мій коментар видалили😂😂😂 я повторюся))) @anilorak номер у ванній, як у Britney Spears з the only hotel tour ☺️😋", "Голос, фігура і обличчя супер!!!!!👌, але от хотілося б суперских рухів( танців) у кліпах,а то що то не айс.....це моя думка....", "Красива, голосиста!!!! але рухається по сцені , на мій суб'єктивний погляд, негарно. Не вистачає пластичності що/.".

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще

"Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.Також знаменитість вбралася в короткий чорно-біле плаття і досить громіздкі напівчеревики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.