Українці активно обговорюють кліп українського гурту "ЦеШо" до пісні Hate, з якою музиканти хочуть позмагатися за право представляти Україну на Євробаченні-2019.

Про це повідомляють ЗМІ та публікують відео на пісню гурту.

Трек "Ненависть" повен сарказму. Основою пісні, судячи з усього, стало відображення сучасного суспільства, в якому так популярні критика, радикалізм і упередження. У мережі пісня викликала справжній фурор, однак українці припустили, що через текст у музикантів немає шансів потрапити на головний пісенний конкурс Європи.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Я проти радикалізму. Я проти пацифізму. Я проти націоналізму. Я проти патріотизму. Я проти демократії. Я проти всього. Я ненавиджу тебе. Ти ненавидиш мене", — співають у треці енергійні "ЦеШо", акомпануючи собі на віолончелі, контрабасі, акордеоні й духових інструментах.

Пісню гурту назвали справжнім шедевром, однак водночас її авторам передбачили провал на Національному відборі через політику конкурсу, яка "дбає про мир, любов, няшність і рівноправність". Українці вважають, що підтекст пісні почують не всі, а сприймати буквально її не можна.

"Потужно! Так тримати! І чхати на "неформат" і стереотипи!", "Молодці, підняли таку важливу тему. Шкода, що на Євробачення таке не пропустять, там малина і квіточки", "Красунчики, пісня просто супер. Як ніколи актуальна", "Дуже круто, але, на жаль, там її не зацінять", "Енергетика космічна, буду вболівати за вас", - пишуть у коментарях коментарях.

Варто нагадати, що гурт "ЦеШо" виступить під номером 4 у першому півфіналі Національного відбору вже в суботу, 9 лютого.

Нагадаємо, Україна нарешті визначила із артистами, котрі будуть брати участь у цьогорічному Національному відборі на "Євробачення 2019".

Сергій Притула, ведучий Національного відбору на "Євробаченні 2019"
Сергій Притула, ведучий Національного відбору на "Євробаченні 2019"

22 січня відбулося традиційне жеребкування, яке визначить порядок виступів конкурсантів у півфіналах.

Як повідомляв раніше Знай.ua, популярна українська співачка, солістка гурту KAZKA Олександра Зарицька стривожила фанатів новим емоційним постом, в якому поділилася своїми думками та хвилюваннями з приводу майбутнього виступу на Нацвідборі на "Євробачення 2019".

Також Знай.ua писав про те, що на співочому конкурсі Євробачення-2019 Російську Федерацію представлятиме Сергій Лазарєв.