Всесвітньо відома супермодель, трендсеттер і ангел Victoria's Secret Белла Хадід часто тішить своїх шанувальників з усього світу новими фотографіями в соціальній мережі Instagram. Зазвичай дівчина куди більш скромна, але в цей раз вирішила трохи розслабитися.

Так, на фотографії, яка з'явилася в записі моделі, вона постала на огляд публіки у відвертому, але неймовірно красивому платті з глибоким декольте. Белла опублікувала декілька фотографій із цієї фотосесії. На них вона позує на сходинках в особняку, де проходить бал, принаймні, саме таке враження складається. Її сукня ідеально сидить на фігурі, відкриваючи зону декольте, але залишаючи місце для фантазії. Волосся моделі зібране в акуратну зачіску, а на її обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії Белла Хадід розповіла шанувальникам, хто створював цю приголомшливу фотосесію, і де вона проходила. Шанувальники відзначили підтягнуту фігуру дівчини і витончені босоніжки, які визирають з-під сукні. Ця фотографія не залишила фанатів байдужими, і вони почали активно її обговорювати. Модель засипають її компліментами і побажаннями у коментарях до знімка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

"О, так мило", "Яка гарна жінка в красивому платті", "Дуже гарно", "Люблю тебе, Белла", "Вау, така чиста краса... атмосфера 80-х", "Дуже ніжний образ, природна краса", "Ти ангел", "Белла дуже схвильована", "Елегантність в моді", "Це плаття гарне", "Це плаття просто чарівне", "Моя золота дівчинка", "Вона прекрасна", "Я не можу зрозуміти, така красива сукня чи ти так гарно виглядаєш?", "Буквально королева", "Приголомшливе плаття", "Ти така приголомшлива жінка, я в захваті", "Справжня принцеса", - пишуть захоплені фанати в коментарях до фото.

Нагадаємо, Белла Хадід випадково повторила знаменитий кадр з фільму.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Белла Хадід порадувала фоловерів відвертим знімком.

Також портал "Знай.uа" писав, що Белла Хадід оголилася на пляжі для Vogue.