Відома російська співачка Алла Пугачова, яка останнім часом помітно схудла, злякала шанувальників своїм зовнішнім виглядом. Якщо до цього струнка і помолоділа співачка захоплювала оточуючих, то її останній вихід у світ не на жарт спантеличив.
Пугачова нещодавно відвідала прем'єру фільму "Пілігрим" разом зі своїм чоловіком Максимом Галкіним. Коли співачка відповідала на питання одного з журналістів, то розповіла про важке захворювання, яким хворіє останнім часом.
Про це пишуть місцеві ЗМІ.
Російські журналісти поставили примадонні російської естради багато запитань про майбутній ювілейний концерт на честь 70-річчя і найближчі творчі планів. На одне із запитань вона повідомила про важке захворювання.
"Багато перераховувати. Концерти на носі, цукровий діабет, старість. Треба жити довше - значить, менше жерти", - відповіла Пугачова на питання.
Немолода Пугачова продовжує шокувати сміливими як для її віку образами - на прем'єру фільму вона прийшла у шкіряній міні-спідниці та кашкеті. Відео з артисткою були опублікувані користувачами в Instagram. Зокрема, на сторінці фан-групи Примадонни розмістили відео зі Stories співачки Анни Сєдокової, яка зафільмувала прибуття Пугачової до залу кінотеатру у Москві.

Відомо, що після появи близнюків Гаррі та Лізи, яких зоряному подружжю народила сурогатна мати, Алла Пугачова серйозно взялася за своє здоров'я. Вона кинула курити та сіла на дієту.
Також "Знай.uа" писав, талант Пугачової рознесли в пух і прах: тільки вершки знімала. Музичний критик зробив гучну заяву щодо Пугачової. Він впевнений, що за примадонну все придумували і робили інші.