У суботу, 9 лютого, в Україні стартував перший півфінал Національного відбору на Євробачення – 2019. Конкурс, після перемоги співачки Netta, пройде в Ізраїлі, в Тель-Авіві. Сьогодні за право представити нашу країну борються вісім виконавців - The Hypnotunez, LETAY, VERA KEKELIA, ЦеШо, YUKO, MARUV, Brunettes Shoot Blondes, BAHROMA.

В числі членів журі – такі популярні артисти, як Джамала, Андрій Данилко та Євген Філатов.

Джамала захопила присутніх яскравим вбранням – в рожевому платті, забарвлення якого нагадує різдвяну цукерку, Джамала приваблювала захоплені і заздрісні погляди.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Українська співачка зазначила, що буде об'єктивною і хоче побачити комплексного людини, який бореться за перемогу.

Нагадаємо: Нацвідбір на Євробачення: в Мережі запустили пряму трансляцію.

У суботу, 9 лютого, стартував перший півфінал національного відбору на Євробачення - 2019. У цьому році всесвітній пісенний конкурс прийме ізраїльська столиця Тель-Авів, після перемоги ізраїльської співачки Netta в 2018. У Мережі запустили пряму трансляцію

Vera Kekelia виступає третьою. Вона вперше виступає на великій сцені соло, передає НВ.style

НАЦВІДБІР НА ЄВРОБАЧЕННЯ: ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ

Данилко між піснею і номером відчув дисонанс. До речі, режисером номери став Семен Горов. Джамалі пісня сподобалася, але вона порадила співати в більш низької тональності. Євген Філатов запідозрив, що соліст хвилювався. Він теж відчув дисонанс між номером і піснею.

Також нагадаємо, що в Києві стартував національний відбір на Євробачення. Опублікований повний список учасників.

Про це повідомляють українські ЗМІ. Відомо, що прямий ефір першого півфіналу Національного відбору почнеться в 19:00 на телеканалах UA: Перший і СТБ.

Нагадаємо, трансгендер з "Топ-модель по-українськи" лягла під ніж: моторошні кадри перевтілення з операційної.

Як повідомляв Знай.иа, Лазарєв трусне старовиною на Євробаченні від Росії.

Знай.иа писав, Джамала повідомила важливу інформацію про Євробаченні 2019, але шанувальники дивляться на її декольте.