Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Останнім часом шанувальники помітили, що Надя захопилася експериментами з волоссям і пошуками власного стилю. І те, й інше в неї чудово виходить.

Нещодавно артистка опублікувала у своєму Instagram нове фото з Нью-Йорка, куди вона відправилася з чоловіком Володимиром Дантесом. На фотографії, яка з'явилася в записі Наді Дорофєєвої, вона постала на огляд публіки в стильному образі. Для прогулянки вулицями мегаполісу Надя наділа кокетливий білий берет оригінального фасону і темно-зелене картате пальто, з-під якого виглядає біла сукня і сіра жилетка. Справа в тому, що пальто Наді стягнуто з плечей і зав'язано на талії білим поясом. На її ногах білі черевики. При цьому на обличчі Наді яскравий макіяж з акцентом на очі.

У підписі до фотографії Дорофєєва розповіла, хто допомагав їй створювати цей образ, і хто знімав цю модну фотосесію. "My first #nyfw2019 look. PHOTO: @emilkovich. Style @marinasan_shy. @jeangritsfeldt. @ruslanbaginskiy_hats. @shirt.stories mua @lizomakeup", - написала співачка.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Ця публікація викликала шквал обговорень. Шанувальники популярної артистки не пройшли повз і почали активно коментувати її нове фото. Фанати засипають Надю компліментами, але найбільше обговорюють можливу вагітність зірки. Фолловери впевнені, що Дорофєєва в цікавому положенні і намагається це приховати за широким одягом. До того ж деякі згадали, що напередодні Надя викладала фотографії в об'ємній синій куртці, яка також може приховувати вагітний живіт. Зірка поки що не коментує свою можливу вагітність.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала пальм українську красу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.