Днями артист Влад Топалов і його дружина Регіна Тодоренко відзначили два місяці з дня народження їхньої дитини.

Деталями про настільки значну подію співак поділився у студії програми Андрія Малахова "Привіт, Андрій".

Регіна Тодоренко і Влад Топалов
Регіна Тодоренко і Влад Топалов

Топалов не приховував таємниці імені дитини і розповів, що вирішив назвати його Михайлом. Співак зізнається, що в перший час після народження дитини був на емоціях, а потім був розгублений і не знав, як поводитися з малюком. Зараз він каже, що звик і повністю справляється з усіма побутовими обов'язками.

Нагадаємо, Фанати запідозрили Лободу в пластиці, дивіться самі

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Ані Лорак змінилася до невпізнання після розлучення: інша людина

Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує на прогулянці.

Також Знай.ua" писав про те, що напередодні Дня закоханих Віталій Козловський зробив фанатам пікантний подарунок: не прикриваю "сором" сердечками

Відомий український співак і шоумен Віталій Козловський, який навесні оскандалився своїм виступом в Росії і славиться чужими фотографіями в мережі, показав нове фото, яким потішив своїх численних прихильниць. Вся справа в тому, що співак з'явився на огляд публіки в дуже сміливому образі.

Так, на своїй сторінці в Instagram співак опублікував фотографію, на якій позує в одних трусах. При цьому Віталік постав на огляд публіки, веся на турніку і демонструючи рельєфне накачане тіло. Фото було зроблено десь у теплих краях, або минулим літом, оскільки на вулиці сонячно і тепло, а співак засмаглий і без одягу.