Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. Знаменитість вирушила в Нью-Йорк, позуючи в яскравих і стильних образах. Так, артистка відвідала New York Fashion Week, який пройде з 7-15 лютого, прогулявшись вулицями в срібних штанях, посипаних паєтками, світлій толстовці і бежевому тренчі, доповнивши вбрання золотими аксесуарами.

"Коли на вулиці -3
Відчувається - 15
А ти робиш вигляд , що +13
#nyfw2019", - пожартувала Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз: "Штани з фольги 😲", "Коли дивишся на тебе,то відразу +40° ❤️", "Лялечка😻", "Просто красуня🔥🔥😍😍", "Надя, твоя усмішка сяє до нас в сердечко😍🔥😘💕🙌🔝🌹👏".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.