Українцям назвали ім'я однієї з фіналісток відбору на Євробачення-2019.

KAZKA, український гурт, учасники Національно відбору на "Євробачення 2019"
KAZKA, український гурт, учасники Національно відбору на "Євробачення 2019"

Про це повідомляють ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що одноголосною переможницею першого півфіналу національного відбору на Євробачення-2019 стала співачка Maruv.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

За результатами суддівського і глядацького голосувань вона отримала вищі - 8 балів. У фінал разом з нею пройшли YUKO і Brunettes Shoot Blondes.

Maruv - сценічне ім'я Анни Корсун. Дівчина вже пробувала свої сили на "Голос країни", але до фіналу їй потрапити так і не вдалося. У 2017 році Анна випустила дебютний альбом "Stories", пісня "Сонце" з якого очолила топ-чарти провідних українських радіостанцій.

На конкурсі співачка виступила з піснею "BANG!" (Siren song) і провокаційним номером. У супроводі трьох дівчат, одягнених, як і Maruv в шкіряні коротенькі платтячка і високі ботфорти, вона виконала еротичний танець спочатку на сцені, а потім і біля столу журі. Джамала, зазначивши вокальні дані співачки, зніяковіла її відвертим номером. А ось Данилко був у захваті, поставивши Ганні найвищий бал - 8.

"Не знаю, чи буду міняти свою "інтелігентну провокацію", якщо поїду на Євробачення в Тель-Авів. І, хто взагалі сказав, що у мене був дуже відвертий номер ?! Так я була як черниця! Може, місцями у мене і випадала попка, але це тільки місцями. В іншому було все закрито під саме горло! Добре, що у всіх така бурхлива фантазія, яку я лише змушую ворушитися і щось вигадувати", - розповідає співачка.

Нагадаємо, в суботу, 9 лютого у першому півфіналі Нацвідбору для Євробачення-2019 боролись відразу 8 учасників.

Євробачення
Євробачення

Про це повідомляють ЗМІ.

Відомо, що у першому відборі взли участь відразу 8 учасників, проте не всі з них пройшли до наступного раунду перегонів. Так, відзначається, що участь у відборі взяли:

Як повідомляв раніше Знай.ua, у мережі справжнім хітом стає трек популярного закарпатського гурту, про який раніше взагалі мало хто чув. Назва у колективу досить невибаглива: "Марина і компанія".

Також Знай.ua писав про те, що на співочому конкурсі Євробачення-2019 Російську Федерацію представлятиме Сергій Лазарєв.