10 лютого відбувся четвертий етап так званих "сліпих прослуховувань" вокального проекту "Голос країни".

Тренери переглянули рівно половину охочих потрапити в дев'ятий сезон шоу. Поки що жоден з них - Тіна Кароль, Потап, Монатік і Дан Балан - не сформували свої команди і все ще знаходиться в пошуку неймовірних голосів.

Голос країни-9
Голос країни-9

"Вперше в історії проекту "Голос країни" ми оновили правила, давши вокалістам нову можливість стати частиною проекту, - розповів креативний продюсер шоу Володимир Завадюк. - Усі охочі, хто не зміг пройти далі чи побоявся приїхати на кастинг, спробують свою удачу в вокальному онлайн-відборі # другийшанс".

Голос країни-9
Голос країни-9

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Як відомо, онлайн-відбір пройде в три етапи. У першому позначаться 50 кращих голосів, у другому онлайн-тренери виберуть вісім переможців, а третій пройде у вигляді онлайн-боїв.

Голос країни-9
Голос країни-9

Переможця оберуть телеглядачі, і він автоматично стане учасником "сліпих прослуховувань" ювілейного, десятого сезону "Голосу країни".

Голос країни-9
Голос країни-9

Слід відзначити, що у четвертому епізоді проекту на сцені "Голосу країни-9" серед учасників будуть 25-річний лікар-педіатр Олександр Мельник з Чернівців, 46-річний композитор Василь Жадан, під пісню якого на ринг виходить Олександр Усик, і 35-річний викладач вокалу Наталії Могилевської Вікторія Уварова, дев'ятий сезон пройде під гаслом "Зірки серед нас", тому проект обіцяє відкрити невідомих раніше вокалістів з народу.

Дивіться: Голос країни-9, прослуховування

Нагадаємо, Каменських вагітна від Потапа.

Як повідомляв портал "Знай.ua", названо реальну причину розлучення Лорак з Муратом. Також "Знай.ua" писав, в Лос-Анджелесі в ніч на 11 лютого відбулася 61-а церемонія вручення найпрестижнішої у світі музичної премії - премії Національної академії мистецтва і техніки грамзапису "Греммі".