Знаменитий російський співак, екс-SMASH!!! Влад Топалов виклав в Instagram пост, де позує в медичній масці, передає газета "Факты". Топалов зізнався, що не може бачитися з маленьким двомісячним сином, якого народила йому телеведуча Регіна Тодоренко, щоб не заразити його, і тому відчуває себе ізгоєм у власному будинку. Сидить один в іншому кінці будинку і сподівається якомога швидше одужати, щоб возз'єднатися зі своєю родиною.

Перед цим російський співак ділився зворушливими одкровеннями, як допомагає Регіні доглядати за малюком. Вони разом прокидаються ночами, щоб поміняти підгузки. А ще він захоплюється своєю дружиною, яка встигає піклуватися про малюка вставати кожні дві години, щоб його погодувати, ще й працювати над своїм проектом.

Хлопчика, якому вже виповнилося два місяці, назвали Михайлом, раніше повідомляв Знай.uа.

Не виключено, що хлопчика назвали честь батька Топалова.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Топалов також зізнався, що після народження малюка розгубився і не знав, як поводитися з дитиною. Самим ж важким випробуванням для нього виявилися безсонні ночі, які він провів у дитячого ліжечка. &Nbsp;словами Топалова, його дружині це випробування вдалося пройти легше.

« Регіні треба віддати належне. Вона приголомшлива мати. З найпершої секунди вона вночі, вдень, ввечері, коли завгодно все робить. Ми на гастролях знаємо, що таке не спати. Але кожні дві години вставати — це зовсім інші відчуття, я не був готовий. У Регіни чомусь взагалі проблеми з цим не було», зізнався артист.

Тепер Влад запевняє, що звик і може впоратися зі усіма побутовими обов'язками вміє тримати дитину стовпчиком після годування і не ніяковіє, коли син може на нього відригнути.

Також ми писали, що Тодоренко шокувала ідеальним тілом після пологів., яка Нещодавно народила малюка Тодоренко розповіла, як рятується від зайвої ваги після пологів. Раніше "Знай.иа" повідомляв про те, що зірка української естради та поп-виконавиця TAYANNA (Тетяна Решетняк) запалила шанувальників еротичною фотосесією в ліжку. Вокалістка оприлюднила у своєму Instagram-акаунті пікантні знімки в чорно-білих тонах. Проте вони не такі вульгарні, як зазвичай буває в подібних фотосесіях.