Французька співачка, актриса і модель Ванесса Параді заспівала про Київ.

Зовсім нещодавно колишня дружина Джонні Депппа випустила альбом до якого входить 12 пісень, одна з яких називається « Kiev ».

Після 5 років мовчання пов'язаних з гучним розривом з голлівудським актором, улюбленців мільйонів - Джоні Деппом співачка нарешті порадувала своїх фанатів новою платівкою.

Альбом вийшов під назвою ‘Les Sources’ що в перекладі означає « Витоки ».

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Світ вже зміг оцінити кліп знятий з підтримкою можного будинку « Chanel » - « Ces mots simples ».

Чому ж співачка світового рівня вирішила заспівати про київ ?

Раніше Ванесса була запрошена в столицю на зйомки у військовій драмі « Іній» литовського режисера Шарунаса Бартса в 2016 році. Оскільки на момент зйомок сцени за вікном була зима, Параді згадала пухнастий сніг і романтичний Київ в чому і заспівала у своїй баладі французькою.

Вперше ніжну й романтичну пісню Ванесса виконала на щорічній церемонії вручення музичної премії Victoires de la musique.

Її новий альбом записаний у співпраці з музикантами Адриеном Галло і Фабіо Вискольози. Над текстами допомагав працювати чоловік Ванесси, письменник і режисер Самюель Беншетрі.

Нагадаємо, "Знай.ua" повідомляв про вихід нового альбому Ванесси Параді.

Також "Знай.ua" писав про те, як юна Лілі Роуз Депп відірвалася зі своєю мачухою.

Раніше "Знай.ua" повідомляв про секрети краси якими поделилиась дочка Джонні Деппа.