Настю Каменських помітили в обіймах знаменитого телеведучого Юрія Горбунова. Передає Clutch.

Шанувальники давно підозрюють про те, що між співачкою Настею Каменських і її продюсером Потапом є таємний роман. За чутками, знаменитості не тільки живуть у законному шлюбі, але й чекають на появу спільної дитини. Правда, днями Настя з'явилася поруч з іншим чоловіком - Юрієм Горбуновим. Відповідний знімок опублікував сам народний артист на своїй сторінці в Instagram.

На фото Настя Каменських і Юрій Горбунов позують в жовтих шапках з написами "MOZGI".

"Банда в жовтому", — підписав фотографію телеведучий.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Підписники Горбунова тут же взялися коментувати фото і закидати пару компліментами.

У той же час, на сторінці Потапа в Instagram з'явилося фото репера з дружиною Юрія Горбунова — телеведучою Катею Осадчою.

Шанувальники вирішили, що фото можуть говорити про те, що Потап і Настя збираються публічно розповісти про своїх стосунки.

Раніше повідомлялося, что Настя Каменських засвітилася в обнімку з загадковим незнайомцем. Він виявився дуже схожий на Потапа: лисий, бородатий, успішний і дуже симпатичний. Невже співачка вирішила знайти заміну своєму незмінному продюсеру?

8 лютого, на своїй офіційній сторінці в Instagram у розділі Stories Каменських опублікувала фотографію в обнімку з харизматичним незнайомцем. На знімку вони сміються і дуріють на камеру. Судячи з атрибутики, вони разом прийшли на спортивні змагання і вболівають за своїх кумирів з трибуни.

З'ясувалося, що чоловік поруч із зіркою - Сергій Маковець (@bigmak7), член команди продюсерського центру Потапа Mozgi Entertainment. У нього близькі, але виключно дружні стосунки з Каменських. Чоловік допомагав співачці организацовать недавній американський промо-тур "Peligroso".

Нагадаємо, Потап заговорив про дует з Каменських.

Раніше Знай.uа повідомляв, Настя Каменських посварила фанатів новим фото.

Також Знай.uа писав, вагітна Каменських знайшла заміну Потапу.