Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Вона часто тішить прихильників відвертими фото. Співачка ніколи не упускає можливості продемонструвати свої чудові форми. Так нещодавно вона опублікувала фото у ванній.

"Одна моя дуже розумна подруга сказала мені - твоє з тобою залишиться, а я так завжди і думала", - залишила співачка багатозначний підпис до публікації.

Співачка позує в сексуальному білому боді з прозорої тканини і захоплює своєю витонченою фігурою. Складно пройти повз такого фото.

Шанувальники також оцінили фото Седакової.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Розкішна, як завжди", "Навіщо оголятися, ти в одязі чарівна і красива дівчина", "Дуже незвична", - засипали артистку компліментами.

Сєдокова змінила своїм принципам і виклала фото в більш скромному образі. Анна сфотографувала себе сама в білому халаті. Її волосся розпущене і м'якими хвилями спадає на плечі, а на її обличчі яскравий макіяж. Схоже, ця фотографія була зроблена перед концертом артистки. Про це вона розповіла в підписі до світлини. Варто також відзначити, що шанувальники часто порівнюють Анну з українською співачкою Надією Дорофєєвою, що обурює Сєдокову.

"Вирішила інше фото, а то будете лаятися на мене, що фото погане. На цій фотографії, мені здається, я вже не схожа на @nadyadorofeeva, так? Ні? Все, я на сцену. Мені пора. Доброго вечора. Побажайте мені удачі", - написала Анна Сєдокова у підписі до фотографії. Шанувальники співачки не пройшли повз і почали активно обговорювати нове фото на її сторінці. Артистку засипають компліментами в коментарях.

Нагадаємо, розпусна Сєдокова здивувала шанувальників новорічним фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала дещо тверде.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".