За життям Кім Кардашьян спостерігають мільйони шанувальників з різних країн світу. Найбільш обговорювана жінка часто радує дописників в Instagram яскравими світлинами, так як просто зобов'язана завжди виглядати розкішно. Кім з цим чудово справляється. В спортзалі, на світських заходах, на обкладинках глянцю - Кардашьян завжди ретельно вибирає вбрання, макіяж та зачіски, щоб її образи були стильними і запам'ятовувалися.

Дизайнери з різних куточків світу мріють попрацювати з гарячою красунею, а тому у неї завжди в запасі десятки і сотні нарядів.

Нещодавно світська левиця показала приголомшливий образ у своєму Instgram.

Це золоте плаття, яке зробив для Кім її чоловік Каньє Уест. Раніше Кардашьян жодного разу не з'являлася в ньому на публіці, але зараз, виявивши його в гардеробі, мріє вийти в ньому в світло. А що, образ безсумнівно вийде дуже ефектним.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів в Instagram забавним кадром. Знаменитість разом з чоловіком Каньє Вестом вирушила кудись з самого ранку, виклавши смішне селфі. Так, сонна Кім їхала на передньому сидінні авто в той час як Каньє заснув на задньому.

"Те ж саме!", - підтримала сплячого Уеста турботлива дружина. За 13 годин спільний кадр набрав 3,3 млн. лайків. Фолловери залишилися в захваті і почали жартувати: "Бос втомився", "Ніхто не повинен будити Веста", "Сплячий Каньє як мій стиль життя", "хахаха, улюблена парочка", "Коли забираєш п'яного бойфренда з бару".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншого.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.