В інтернеті повно чуток про те, що Ольгу Бузову нібито звільнили з телеканалу ТНТ в помсту за її неприйнятну поведінку. Інформація стала з'являтися відразу ж після того, як вона в темпі покинула Сейшели, перебуваючи при цьому явно в пригніченому стані. Згідно з інформацією джерел, казна-що думаюча про себе телеведуча перейшла всі межі дозволеного і уявила собі королевою «Будинки-2».

Кажуть, Ольга часто влаштовує скандали з учасниками, внаслідок чого під час монтажу доводиться вирізати багато нецензурних сцен. Якщо чутки дійсно підтвердяться, то співачці доведеться шукати яке-небудь інше джерело доходу. Бажання зникати з екранів телебачення у Бузової точно не пропаде, а вона звикла жити на широку ногу. З цієї причини допускають ймовірність того, що вона може зайняти місце народного лікаря-терапевта Олени Малишевої, яка стала для багатьох цінним радником, особливо в плані здоров'я.

Можливо, Бузова відкриє своє схоже шоу, яке дасть їй можливість залишатися на слуху, а також допоможе наблизитися до публіки. Який напрямок обере артистка, невідомо і про це можна тільки здогадуватися, особливо враховуючи, що співачка практично нічого не вміє. Кулінарне шоу точно відпадає – артистка харчується в ресторанах, а вдома її вистачає лише на бутерброд і чай. Користувачі мережі нерідко помічали, що у Бузової непогано виходить знімати stories і в найдрібніших деталях розписувати те, чим їй доводилося займатися в конкретний час. Фанати жартують над співачкою і навіть пропонують їй відкрити своє шоу під назвою «Какай разом з Бузовою».

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що фанати запідозрили у Алли Пугачової хворобу, оскільки її зовнішній вигляд викликав певне занепокоєння. На питання про це знаменитість розповіла, що всьому виною безліч концертів, старість, а також цукровий діабет.

Як повідомляв портал "Знай.uа" відома українська співачка Тіна Кароль опублікувала ролик на свій хіт "Сили висоти", який дуже швидко знайшов популярність. Фанатів захопила як сама композиція, так і образ виконавиці.

Також "Знай.uа" писав, що в останньому випуску шоу Голос країни Потап взяв у свою команду ще двох учасників і тепер в його таборі вже 9 осіб.