Стриптизер Сергій Глушко, також відомий як Тарзан і який є чоловіком української співачки Наташі Корольової, розкрив своїм шанувальникам секрет красивого тіла. Під час розсекречення способу він з одягу залишив на собі одні лише труси – швидше за все, щоб наочно продемонструвати результат вправи, про що повідомляє Главред.

Відвертим відео стриптизер поділився на своїй сторінці в Instagram. На його думку, щоб виглядати стрункіше, після їжі необхідно щільно притиснутися до вертикального предмету, і стояти з піднятими догори руками в такому положенні протягом хвилини. Фанати звернули увагу, що в ролику Тарзан постійно притримував свої труси –він пояснив, з якої причини, в кінці ролика.

Глушко написав: "Маленькі хитрощі від Тарзана. P. s. Рукою тримаю труселя, щоб фірму не піарити. А то сфотався тут недавно... Випадково потрапив один бренд в кадр, так дистриб'ютори тут же розфігачили по всьому інету".

Підписчики Тарзана по-різному поставилися до показаного в ролику: одних зовнішній вигляд 48-річного стриптизера обурив, а іншим демонстрація поради в одних трусах сподобалася.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Користувачі залишили свої коментарі: "Ось це "господарство"!", "Сергію, ну коли ти хоч щось розумне для мужика зробиш чи скажеш?!! Ну старіючий Тарзан, а ще й дурний, це правда не комільфо. І груди дівочі. Вибач, не хочу образити, але це факти, попрацюй над собою", "Тіті більше, ніж у мене", "Навіть дуже красиво, якщо є, що показати".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що не так давно Монатік опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі знімок зі своїми синами, що став робити набагато частіше. На ньому артист з дітьми грає на фортепіано, і фото дуже сподобалося передплатникам.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Ольга Полякова анонсувала комедію Свінгери-2, в якому вона грає головну роль. З цього приводу артистка опублікувала веселий знімок, на якому за допомогою фотошопу до неї в ліжко поклали Тіну Кароль, а також задоволеного Потапа.

Також "Знай.uа" писав, що відома французька співачка Ванесса Параді заспівала про Київ у своєму новому альбомі – першим за час перерви в п'ять років.