Культове телевізійне реаліті шоу заговорило закарпатською та й ще на болючу для краян тему.

Залишилось менше двох тижнів до завершення пільгового періоду (22 лютого) для розмитнення автомобілів на єврономерах. Все більше українців намагаються встигнути отримати українські номери. Тому не дивно, що герої популярного реаліті-шоу "Форт Буаяр"також преймаються цією проблемою - вони відчайдушно борються за розмитнення своїх "євроблях" без посередників.

Відео із закарпатським озвученням відомої телепрограми "Форт Буаяр" опублікував на своїй сторінці у мережі Facebook Misha Lendiel.

Програму закарпатським діалектом озвучило Творче об‘єднання “Sakura”.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Шоу в сьогоднішніх реаліях у перекладі на закарпатську звучить як - "Розтаможка аводь бонтов".

Форт Буаяр (Розтаможка аводь бонтов)

Улюблений ФОРТ БУАЯР, тепер у ЗАКАРПАТСЬКІЙ версії, від - Творче об‘єднання “Sakura”🌸 Залишилось дуже мало часу до кінця пільгового періоду розмитнення автомобілів на іноземній реєстрації "зі скидкою", тож ловіть нашу озвучку відомої телепрограми Форт Буаяр, яка в сьогоднішніх реаліях у перекладі на закарпатську звучить як - "Розтаможка аводь бонтов". Приємного перегляду !) Будемо вдячні за поширення!)

Geplaatst door Misha Lendiel op Zondag 10 februari 2019

Якщо ж говорити серйозно, чи вигідно купувати авто в Європі, а потім розмитнювати за новими правилами, то ні для кого не секрет, що в кінцевому підсумку, ви мало що зекономите. Вигідно лише тоді, коли автомобіль відносно новий (5-7) років.

Нагадаємо, журналісту порталу Знай.ua довелося пройти процедуру розмитнення. Крім чималої суми потрібно також запастися терпінням.

Як повідомляв портал Знай.ua кандидат в президенти, шоумен Володимир Зеленський свого часу був учасником "Форту Буаяр".

Також Знай.ua писав, українці практично за копійки готові віддати авто з єврономерами.