Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила згадати танцювальне минуле, показавши невеликий уривок з репетиції. Так, артистка забавно помахала ногою, намагаючись при цьому принизити недоброзичливців і прорекламувати свою книгу "Плата за успіх".

"Кожен свій день я починаю з обіймів коханої людини, а потім йду в балетний зал відточувати майстерність на пуантах.💃🏼 Залишаюся вірною мистецтву балету. Це так здорово бути професіоналом своєї справи і бути відданою своїй професії! Адже я вибрала її у віці 5-ти років...🙏🏻❤️💃🏼🌺 А ви?...🐥Мені не шкода стертих в кров мозолів заради того щастя, яке є.🙏🏻 «Плата за успіх».. Так називається моя нова книжка. Скоро вийде у світ. Її випускає той же видавничий будинок АСТ, в якому була створена моя перша книга «Історія російської балерини».💃🏼", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери не змогли прокоментувати побачене, адже хитра балерина приховала коментарі до публікацій, зазнавши жорстокої критики через безліч оголених кадрів. Втім, ще зовсім нещодавно артистка зізналася, що любить почитати бруд в свою сторону і обожнює "смішити людей".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.