Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася розкішними чорно-білими кадрами з новенькою фотосесії. Так, артистка в шикарній сукні з глибоким декольте намагалася приготувати яєчню, а ще зізналася, що 13 лютого фанатів чекає сюрприз - довгоочікуваний кліп на пісню "Інстадрама".

"готую прем'єру 🙆‍♀️ 13.02.2019 #инстадрама💔#премьераКлипа", - заінтригувала Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Дуже стильна яєчня.)))🔥", "Яяякк бризне з висоти", "Ваааа королева яєчні😂", "Довго готується? Мабуть дуже вишукана страва 😅", "Я уявляю як воно ляпнуло, це яєчко".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.